De Klepperstee

13th mei 2015

Vakantiepark De Klepperstee heeft al vele prijzen in de wacht gesleept en innoveert nog altijd, zoals nu met het aanbrengen van zonnepanelen.

Het is een kindvriendelijk park, met een geweldige speeltuin en heeft in het seizoen een kinderanimatieprogramma. In het gebied tegenover De Klepperstee vindt u een Spar supermarkt.

In het centraal op het park gelegen Café-Restaurant  BEE & ZO wordt een combinatie van een gezellige bar, eetcafé en snackbar geboden. Bij  BEE&ZO vindt u een ruime keus aan heerlijk belegde broodjes, kindergerechten en een voordelig plate-service menu. Op het grote terras kunt u heerlijk van de zon genieten terwijl uw kinderen spelen in de aangrenzende speeltuin. Naast entertainment voor kinderen worden ook de volwasseneen niet vergeten.. Zo is er geregeld live muziek, Comedy en worden er pub-quizzen georganiseerd.  Het restaurant is geopend van april t/m october.

Alleen zonne-energie!

Aan de rand van De Klepperstee is een zonnepanelenveld aangelegd waar 2950 pv-panelen liggen. Hiermee is dit zonnepark een van de grootste in haar soort in Nederland. Met 1,3 hectare, en een vermogen van 850kWp wordt in een gemiddeld jaar 787.000 kWh (vergelijkbaar met 225 huishoudens) elektriciteit geleverd. De stroomopbrengst wordt geleverd aan De Kleppesrtsee en haar dochteronderneming Camping De Magneet die met deze opbrengst volledig in hun stroombehoefte kunnen voorzien. De rest van de opbrengst wordt geleverd aan het elektriciteitsnet. Tijdens het seizoen geeft de park diverse rondleidingen over het park voor jong en oud.


Comments are closed.